Veilig online

Je website is klaar en ziet er prima uit. Alles gaat een tijdje super, maar dan ineens krijg je problemen. Je website blijkt gehackt! Niet alleen kost het vrij van infectie maken van je website je een hoop geld, maar je hebt er ook een slechte reputatie door gekregen want jouw website was niet meer veilig.

 

Hoe vindt een besmetting plaats?

Als de software van je website niet up to date is en beveiligingslekken staan te lang open, is de kans aanwezig dat een aanvaller toegang krijgt tot jouw website. De meeste aanvallen worden tegenwoordig (semi) automatisch uitgevoerd door kleine programmaatjes die het internet afspeuren naar websites die niet goed beveiligd zijn.

  

Een besmetting kan ernstige gevolgen hebben

Zo kan het gebeuren dat:

  • spam e-mails worden verstuurd via jouw website
  • bezoekers van jouw website worden geinfecteerd met virussen of andere malware
  • je site gebruikt wordt voor phishing (het stelen van gegevens via jouw website)
  • aanvallen op andere websites via jouw website plaatsvinden
  • gegevens binnen jouw website van je gebruikers of klanten gestolen worden
  • je website per direct afgesloten wordt door de hostingprovider

  

Je reputatie staat op het spel

De gevolgen van een infectie dienen niet onderschat te worden.

De reputatie van je domeinnaam en van je bedrijf staan op het spel en de gevolgen kunnen in de ergste gevallen tot jarenlange problemen leiden.

Zo kan je domeinnaam op een blacklist terecht komen waardoor deze door zoekmachines en browsers wordt geblokkeerd en kun je problemen krijgen met je e-mail omdat je berichten niet meer worden geaccepteerd of in spam folders terecht komen.

  

Voorkomen is beter dan genezen

Net als bijvoorbeeld een huis of een auto, moet ook je website onderhouden worden. Gebeurd dat niet, dan gaat er uiteindelijk iets mis waardoor je plotseling hoge kosten hebt om je website weer veilig te laten maken of zelfs een nieuwe website nodig hebt.

Vervelende zaken, maar deze vallen nog in het niet naast een beschadigde reputatie. 

Bij Zalesto kun je ervoor kiezen om ons alleen je website te laten maken en ons of iemand anders in te schakelen wanneer zich een probleem voordoet. Wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, kan het echter kostbaar worden om een probleem op te lossen.

Daarom bieden wij je tevens de mogelijkheid om een servicepakket bij ons af te nemen waarin het onderhoud van je website ondergebracht kan worden. Bovendien zit er meer in het servicepakket inbegrepen waardoor je altijd verzekerd bent van hulp en advies voor je website. 

Je kunt zelf bepalen hoeveel hulp je wilt afnemen en je hebt al een servicepakket vanaf 20 euro per maand. 

 

  


We helpen je graag met het onderhoud van je website zodat deze optimaal kan blijven functioneren.

Zalesto

De Wheem 12
7851 TA  Zweeloo
The Netherlands

Contact

info@zalesto.nl

0591 744 049