Arabian Treasure Halters

Het geleverde werk is altijd mooier dan je durfde te hopen. Zalesto staat altijd voor je klaar en problemen worden altijd snel opgelost, ik ken geen mensen die zo hard werken.

~ Demelza ~

   

El Rancho Criollo

Wij hebben een geweldige ervaring met Zalesto. Zij hebben onze website gebouwd en dat ging snel, flexibel en klantvriendelijk. En heel belangrijk: vakbekwaamheid en creativiteit vullen elkaar aan bij Zalesto.

~ Max ~

   

Pilot Talent

Zalesto staat voor ons gelijk met business class in vormgeving en techniek.

~ Peter ~

   

Future Guys

Dankzij Zalesto hebben de Future Guys een prachtige website met een design waar de sfeer van het oude westen geheel terug komt. De site is perfect voor organisatoren van een evenement die meer info willen over de show, maar ook een geweldige site voor fans. We krijgen dan ook zeer veel complimenten over onze site. De website is door ons zeer eenvoudig zelf te beheren en fotos, videos, maar ook de agenda, zijn heel gemakkelijk toe te voegen.

~ Arthur van Osch ~

   

RX horses

Zalesto is al jaren onze betrouwbare partner voor het ontwerpen, hosten en onderhouden van onze website. De deskundigheid is vanzelfsprekend, maar de persoonlijke betrokkenheid van Zalesto maakt deze samenwerking voor ons ons tot een uitermate plezierige ervaring. Ze doen altijd net even iets meer!

~ Raymond Grether ~

   

Jumping Horses

Zalesto verzorgt de website alsof die van hun zelf is. We zijn dan ook super tevreden over het resultaat en de onderlinge samenwerking!

~ Gerard ~

   

Aldershoff Arabians

Zalesto maakt de mooiste websites en promotiemateriaal. Ze denken met je mee en de service is geweldig. Echte vakmensen!

~ Franscine Aldershoff ~

   

Dutch Reining Events

Zalesto heeft voor Dutch Reining Events een prachtige website afgeleverd geheel naar wens. Een website waar je als organisatie de sponsors veel kunt bieden en geheel tot hun recht kunt laten komen, maar waar ook alle informatie van organisatie en evenement aanwezig is. De website is eenvoudig door ons te beheren.

~ Dutch Reining Events ~

   

Assembly Stables

Ik vind dat Zalesto onze website super gemaakt hebben en ik vind vooral het persoonlijke en rechtstreekse contact met hen erg fijn. Dat maakt dat ze goed aanvoelen wat voor sfeer een site moet hebben.

~ Esther Manders ~

   

Herfst & partners

Mede dankzij Zalesto heeft ons bedrijf een eigen identiteit gekregen.

~ Peter Herfst ~

   

Rõnin

Als professioneel fotograaf is alleen het beste goed genoeg, dat geldt voor mijn apparatuur maar ook voor mijn presentatie. Gebaseerd op ervaring werk ik uitsluitend met Zalesto. Top notch en voor een geweldige prijs. Highly recommendable!

~ Robin ~

   

Zalesto

De Wheem 12
7851 TA  Zweeloo
The Netherlands

Contact

info@zalesto.nl

0591 744 049