Website nodig Wat nu

Je bent op zoek naar iemand die een website voor je kan maken, dus stort je je in de wereld van het webdesign om maar vooral de juiste websitebouwer te vinden.

 

Eentje die begrijpt wat je bedrijf nodig heeft en waar je een prettige samenwerking mee op kunt bouwen. 

Dat blijkt niet zo makkelijk, want je mist de kennis om te weten wat er precies achter de offertes schuilt. Uiteindelijk blijft het een gok en hoop je er maar het beste van. Soms gaat dat goed en soms niet. Gedegen voorbereiding is dus niet zo'n slecht idee.

De juiste match vinden

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites, hebben wij al van alles mee gemaakt. Nieuwe klanten kwamen soms met schrijnende verhalen over hun ervaringen met de maker van hun vorige website.

Wil dat zeggen dat er zo veel slechte websitebouwers zijn? Nee, dat is zeker niet het geval. De oorzaak is meestal gelegen in de verwachtingen die men heeft tegenover wat de websitebouwer (voor een bepaald budget) kan bieden. Daarnaast spelen ook de ervaring en kennis van de bouwer mee.

Daarom is de juiste match van groot belang om te voorkomen dat je straks een website hebt waar je niet goed mee verder kunt en genoodzaakt bent om over te stappen op een andere websitebouwer. Het zou kunnen dat deze je dan zomaar een geheel nieuwe website adviseert omdat de oude niet (meer) voldoet.

Weg investering en je kunt opnieuw beginnen.

  


Het is verstandig om wat tijd te investeren in de voorbereiding voor je een offerte aanvraagt voor een website. Bedenk wat het beste zou passen bij jou en je bedrijf, want als je weet wat je zoekt is de kans op de juiste match groter.