Service en advies

We helpen je graag met het onderhoud van je website zodat deze optimaal kan blijven functioneren.

 

Hulp zonder servicepakket

Je kunt zelf doen wat je zelf wilt doen en een beroep op ons doen wanneer je hulp nodig hebt door ons in te huren in blokken van 15 minuten voor € 15,- excl. btw.

 

Meer hulp nodig?

Wanneer je je liever bezig houdt met het runnen van je bedrijf i.p.v. het runnen van je website, kun je kiezen voor één van onze servicepakketten.

We helpen je bij het opzetten van je eigen account bij onze hosting partner zodat je zelf de baas over je website blijft.

We regelen Joomla! updates binnen de bestaande CMS versie en staan voor je klaar wanneer een update een probleem veroorzaakt.

Daarnaast plaatsen we een backup van je website & database voor je terug als er onverhoopt iets mis zou gaan.

 

Supportblokken van een kwartier

Binnen het servicepakket zijn bovendien een aantal uren in de vorm van supportblokken inbegrepen voor onderhoud en beheer. Je kunt ze inzetten voor alles wat met je website te maken heeft, van het oplossen van een probleem tot het aanpassen van de inhoud van je website.

 

Kies voor kwartaal, half jaar of jaar

Je kunt ervoor kiezen om het servicepakket per kwartaal, half jaar of jaar af te nemen. Opzeggen kan eenvoudig tot uiterlijk 1 maand voor de volgende factuurdatum.

De supportblokken in het servicepakket blijven telkens geldig tot de volgende factuur.

Wanneer je in die periode tijdelijk meer support nodig had dan was inbegrepen word je nagefactureerd voor de extra afgenomen blokken op basis van ons standaard tarief. 

Wanneer je vaker meer support wilt hebben kun je eenvoudig overstappen op een groter servicepakket.

 

  


Wat is er standaard inbegrepen in onze servicepakketten, waar kun je de supportblokken voor inzetten en wat valt buiten het servicepakket?

Zalesto

De Wheem 12
7851 TA  Zweeloo
The Netherlands

Contact

info@zalesto.nl

0591 744 049